Uitzending
Khalid & Sophie - 1-6-2022

1-6-2022

Khalid & Sophie

334 x bekeken | 0 reacties
6
Frank van der Lende en Evi Hanssen vormen ons duo van dienst. Met hen flitsen we door het nieuws van de dag. * Wat kunnen we leren over gender van mensapen? Primatoloog Frans de Waal schreef over zijn onderzoek het boek 'Anders. Gender door de ogen van een primatoloog'. Hij vertelt hierover. * Elke week zet Wouter Bouwman een gebeurtenis in historisch perspectief. Dt keer over onmisbare beroepen. * Na ruim veertig jaar stopt De Dijk ermee. Het einde van één van de belangrijkste bands uit de Nederlandse popgeschiedenis. Frontman Huub van der Lubbe en drummer Antonie Broek schuiven bij ons aan om het besluit toe te lichten.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Evi Hanssen, Frank van der Lende, Frans de Waal en Huub van der Lubbe te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op woensdag 1 juni door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten