Uitzending
Keuringsdienst van Waarde - Bospaddenstoel

Bospaddenstoel

Keuringsdienst van Waarde

20-11-2008

| 2369 x bekeken | 0 reacties
7
Paddenstoelen groeien overal, ook op het dak van de trein en in je haar. Als de omstandigheden er maar naar zijn. Toch denken veel mensen dat je voor paddenstoelen per se een bos nodig hebt. En daarom noemt de soepfabrikant zijn kweekchampignonsoep geen stadspaddenstoelensoep.

Nee bospaddenstoelensoep moet de bliksoep heten, daar geloof je in als argeloze burger. Het is inmiddels al een klassieke vraag van de Keuringsdienst van Waarde (uit welk bos komen uw bosvruchten?);
‘Uit welk bos komen de paddenstoelen van uw bospadden-stoelensoep?’ Hij levert nog steeds de meest bizarre antwoorden op. En als er soep met cantharellen op het etiket staat, hoeveel cantharellen zitten er dan in? De Keuringsdienst telt ze zelf en hoeft daarvoor niet tot 10 te kunnen rekenen.

Deze uitzending van het programma Keuringsdienst van Waarde met de titel Bospaddenstoel is uitgezonden op donderdag 20 november door de RVU.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee