Uitzending
Kerkdienst vanuit... - Wat je bid, ben je zelf!!

Wat je bid, ben je zelf!!

Kerkdienst vanuit...

20-1-2008

| 973 x bekeken | 0 reacties
5
Samenkomst vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerk de Menorahgemeente in Zaandam. Voorganger ds. Paul den Hertog spreekt over het thema Wat je bid, ben je zelf!! Aanleiding vormt de Nationale Gebedsweek die deze week in heel Nederland wordt gehouden. Aan de dienst wordt meegewerkt door de muziekgroep o.l.v. Jorim den Hertog en Piet IJskes, organist. Liturgie: Samenzang Psalm 149. Welkom en groet. Samenzang Opwekking 585. Gebed. Samenzang Opwekking 224. Samenzang Opwekking 226. Kinderkring Er is nu. Schriftlezing Lucas 18 vers 9-14 door Ellie Rietschoten. Samenzang Liedboek 463. Collecte voor Opvangcentrum MES Hillbrow, Johannesburg. Woordverkondiging Wat je bidt ben je zelf. Samenzang Opwekking 642. Dankgebed. Samenzang Evangelische Liedbundel 357. Zegen. Er wordt gezongen uit het Liedboek voor de Kerken (LvdK) en de Opwekkingsbundel (Opw.) en de Evangelische Liedbundel (EL). Na afloop is er gelegenheid om met leden van de gemeente in Krommenie na te praten via telefoonnummer 035-6727373. Te bestellen is de tekst van de preek EUR 3,- en de dvd EUR 20-, onder vermelding van uitzending en adresgegevens, door overmaking op giro 241035 van de Stichting Zendtijd voor Kerken. Voor meer info, zie de website.

Deze uitzending van het programma Kerkdienst vanuit... met de titel Wat je bid, ben je zelf!! is uitgezonden op zondag 20 januari.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee