Nieuwsbericht
Kerels Met Een Kleintje - Nieuw seizoen Kerels Met Een Kleintje

Nieuw seizoen Kerels Met Een Kleintje

Kerels Met Een Kleintje

4-3-2016

| 128 x bekeken | 0 reacties
6
De komst van kind is voor iedere toekomstige vader een een totaal andere beleving. De één zit op een grote roze wolk en veert rustig mee in de stemmingswisselingen van zijn zwangere vrouw, maar de ander is volledig gesloopt van de gebroken nachten en wil dan ook niets weten van al die vieze luiers. Vanaf dinsdag 15 maart is het tweede seizoen van Kerels Met Een Kleintje te zien op RTL 5, waarin een nieuwe lichting mannen wordt gevolgd tijdens de zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd van hun eerste kind. Ewout Genemans verzorgt wederom de voice-over van de show.

De mannen van dit nieuwe seizoen zijn wederom zeer uiteenlopend. Één van hen is Arjen, een bekende haarstylist van 44 jaar, met zijn twintig jaar jongere en hoogzwangere vriendin Jacobien - ook wel bekend als ‘Bien’ -, drie jaar geleden kandidate van ‘The Bachelor’ en tevens de ex-vriendin van Martijn Krabbé. Samen proberen ze hun comfortabele leven te combineren m et de voorbereidingen op de bevalling. Daarnaast is er de piepjonge Jordy uit Den Haag, die erg moet wennen aan zijn ‘nieuwe’ leven. Middagen lang gamen is er niet meer bij, want zijn hoogzwangere vriendin Nicole heeft last van nesteldrang; met als gevolg dat Jordy constant druk is met het uitvoeren van allerlei klusjes die zij hem opdraagt.

Naast de aanstaande vaders is ook te zien hoe het nu gaat met Kevin en Denise, het jonge Haagse stel dat vorig seizoen een tweeling kreeg. De twee jongetjes zijn inmiddels achttien maanden en hebben net hun eerste stapjes gezet. Dat betekent rennen en vliegen, want een tweeling is natuurlijk heel leuk maar ook double the trouble.

Afleveringen kun je na uitzending gratis terugkijken via TVblik!

Klik hier voor meer informatie over Kerels Met Een Kleintje, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie