Uitzending
Jorritsma blik vooruit - De zorgsector verandert!

De zorgsector verandert!

Jorritsma blik vooruit

14-9-2008

| 943 x bekeken | 0 reacties
6
De zorgverzekeraar wil de zorg in Nederland voor iedereen toegankelijk en betaalbaar houden. Dat wil de overheid ook en vooral dat alle partijen goed met elkaar samenwerken. Innovatie is daarbij zoín kernbegrip waar alle partijen het over eens zijn. Maar wat is innovatie in de zorg? En wat levert dat u, de consument, nu eigenlijk op. De Zorg in Nederland is een onderwerp wat ons allemaal raakt. Het zorgstelsel is de afgelopen jaren grondig gewijzigd.

De marktwerking in de zorg moet leiden tot meer daadkracht, tot een grotere verantwoordelijkheid van alle partijen in de zorg. En dat alles in het belang van de consument. Want de patiŽnt staat centraal, daarover zijn we het allemaal eens. Wat betekent die innovatie nu eigenlijk in de dagelijkse praktijk? En wat merkt u, als consument/patiŽnt daarvan?

Hierover praat Annemarie Jorritsma met haar gasten Roger van Boxtel, Aysel Erbudak en Marc Berg.

Deze uitzending van het programma Jorritsma blik vooruit met de titel De zorgsector verandert! is uitgezonden op zondag 14 september door RTL7. Te gast waren Aysel Erbudak en Roger van Boxtel. De presentatie was in handen van Annemarie Jorritsma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee