Uitzending
Jinek - Mike Boddé, Laura van Kaam, Jan Lammers, Jeroen Snel

Mike Boddé, Laura van Kaam, Jan Lammers, Jeroen Snel

Jinek

13-1-2017

| 2403 x bekeken | 0 reacties
5
Kom uit voor je depressie
Want het is nog een groot taboe. Dat is de boodschap van Mike Boddé en Laura van Kaam die allebei optreden tijdens het Depressiegala.

Prinses Margriet trouwde met een burger, schande!
Zo werd vijftig jaar geleden het huwelijk tussen prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven gezien. Want een prinses mocht niet trouwen met een burger. Dat was 'not done'. Maar ondanks alle tegenstand kozen ze toch voor hun liefde en bewezen dat ze gelijk hadden. Deze week vierden zij hun 50-jarige huwelijk. ​Presentator Jeroen Snel bezocht het echtpaar voor een uitgebreid interview voor de serie ‘Blauw Bloed’ van de EO. Samen met Justine Marcella- hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten – leggen ze uit hoe een huwelijk tussen het koningshuis en 'gewone mensen' veel meer ingeburgerd raakt.

Brood zou ongezond zijn maar we eten toch 60 kilo boterhammetjes per jaar
Gemiddeld eten we per persoon 60 kilo brood per jaar. Ondanks het feit dat brood de laatste jaren in een slecht daglicht is gezet. Het zou ons dikmaken en ongezond voor ons zijn.

Still from In de nieuwe serie ‘Brood’ deelt Robèrt van Beckhoven zijn broodpassie!

Robèrt van Beckhoven jurylid van Heel Holland Bakt houdt zich niet met die berichten bezig. Hij wil het brood juist promoten, want het is zijn passie. Als kind groeide hij al op tussen het brood in de bakkerij van zijn vader. En die broodliefde kan hij nu eindelijk echt goed delen in de zesdelige reeks 'Brood' voor Omroep Max waarin hij door Europa reist op zoek naar de nieuwste broodtrends, en de oudste recepten. Bierbrood bijvoorbeeld. Daar wordt toch iedereen blij van

In deze uitzending van Jinek waren Jan Lammers, Jeroen Snel, Mike Boddé, Justine Marcella, Pieter van Vollenhoven, Prinses Margriet en Robèrt van Beckhoven te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek met de titel Mike Boddé, Laura van Kaam, Jan Lammers, Jeroen Snel werd uitgezonden op vrijdag 13 januari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie