Uitzending
Jinek - Frans Timmermans, Erik Van Looy, de volledige cast van The Passion

Frans Timmermans, Erik Van Looy, de volledige cast van The Passion

Jinek

23-2-2017

| 3056 x bekeken | 0 reacties
6
De volledige cast van The Passion is te gast!
Op 13 april vindt de zevende editie van The Passion plaats in Leeuwarden. Vanavond is de hele cast samen met muzikaal leider Eric van Tijn te gast bij Jinek. De hoofdrollen zijn dit jaar voor ‘Voice’ deelnemer Dwight Dissels als Jezus en Elske DeWall als Maria. Roel van Velzen is Judas en Remco Veldhuis de Verteller.

Erik Van Looy over dé Vlaamse filmhit 'De Premier'
We kennen hem in Nederland als de Vlaamse presentator van de hilarische quiz de Slimste Mens, maar Erik Van Looy is vooral een zeer succesvolle regisseur. Zijn laatste film ‘De Premier’ gaat over een moordcomplot op de Amerikaanse president en is dé Vlaamse filmhit van dit moment. Vanaf 2 maart komt de film in de Nederlandse bioscopen.

Frans Timmermans bespreekt de staat van Europa
Trump, Poetin, de Brexit, de onrust in Oekraïne, het vluchtelingenvraagstuk én de opmars van het populisme in Europa: de Europese Unie schudt op zijn grondvesten. Daarmee wordt de vraag of de Europese Unie nog toekomst heeft steeds actueler. Met EU-vicevoorzitter Frans Timmermans bespreken we de staat van Europa en kijken we hoe Europa zich moet verhouden tot de nieuwe Amerikaanse president.

Waar is Henk Krol?
Er was deze week veel commotie rond Henk Krol. Onder andere over de verlaging van de AOW-leeftijd naar 65 jaar. Dat kost toch veel meer dan de 3,5 miljoen die Krol noemde? Er moest een persconferentie komen van 50plus om eerlijke uitleg te geven. Nagel was er, van Rooijen was er. Maar Krol was nergens te bekennen? Jaïr Ferwerda ging op zoektocht.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek met de titel Frans Timmermans, Erik Van Looy, de volledige cast van The Passion werd uitgezonden op donderdag 23 februari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie