Uitzending
Je zal het maar zijn - Bijzondere relaties (herhaling)

Bijzondere relaties (herhaling)

Je zal het maar zijn

9-6-2015

| 2489 x bekeken | 0 reacties
6
Youssif en Anouk. Anouk en Youssif leerden elkaar twee jaar geleden kennen. Rond die tijd krijgt Youssif net te horen dat hij uitgeprocedeerd is en terug moet naar zin geboorteland Togo. Hij kan niet terug omdat Togo hem niet wil binnen laten. Omdat Nederland hem ook niet wil opnemen, belandt Youssif tussen wal en het schip. De relatie van Anouk en Youssif heeft daardoor een erg broos fundament, maar de liefde blijft vooralsnog onverminderd sterk.

Peter Jan Rens en Virginia. Peter Jan Rens en de 42 jaar jongere Virginia ontmoetten elkaar eind 2012 op Tenerife en zijn sindsdien onafscheidelijk. Hoewel het grote leeftijdsverschil voor veel reacties in de media en hun omgeving zorgt, is het voor het stel zelf totaal geen issue. Ze zijn dol op elkaar en zijn het liefst 24 uur per dag samen. Peter Jan zegt dat hij weer nieuwe energie heeft gekregen door Virginia en is druk bezig met zijn comeback.

Hilde en Bas. Hilde ontdekte onlangs dat haar man Bas een seksverslaving heeft. Vreemdgaan en liegen om maar in de constante drang naar seks en porno te kunnen voorzien waren aan de orde van de dag. Toch bleef zij bij hem. Bas is sinds kort net klaar met zijn therapie en nu begint zijn uitdaging pas echt. Hij is bang om terug te vallen in zijn oude patroon en daarmee zijn relatie met Hilde op het spel te zetten.

In deze uitzending van Je zal het maar zijn was Peter Jan Rens te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand. Deze uitzending van het programma Je zal het maar zijn met de titel Bijzondere relaties (herhaling) werd uitgezonden op dinsdag 9 juni door BNN.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie