Uitzending
Hilversumbest Seth Gaaikema - 30-12-2008

30-12-2008

Hilversumbest Seth Gaaikema

1038 x bekeken | 0 reacties
6
2-delige serie gesprekken. Op 31 december 1958 zong Wim Kan in zijn roemruchte Oudejaarsconference het liedje Dat gekke oude jaar. Het was het debuut van de negentienjarige Seth Gaaikema als tekstschrijver, de opstap naar een enerverende carrière. In december ruim aandacht voor de vele programma's die hij in de loop van de jaren maakte. In twee ontwapenende gesprekken met Han Peekel blikt Seth terug op zijn lange carrière en zijn vele shows. Afl.2. Gesprek waarin zijn nieuwste programma Als was het de eerste keer centraal staat. In de misschien wel meest persoonlijke show die hij ooit maakte, spreekt hij openhartig over zijn vak, het leven in de schaduw van de kritiek, zijn bijna fatale val, over zijn angsten en hoop voor de toekomst.

Deze uitzending met de titel Hilversumbest Seth Gaaikema is uitgezonden op dinsdag 30 december. Te gast was Seth Gaaikema. De presentatie was in handen van Han Peekel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee