Uitzending
In de schaduw van het nieuws - Liefde of logica?

Liefde of logica?

In de schaduw van het nieuws

9-1-2010

| 1268 x bekeken | 0 reacties
5
Je bent 21 en ‘nog steeds alleen’. En dan ontmoet je de liefde van je leven. Maar hij is wel 20 jaar ouder. En dan ontstaan er problemen. Niet tussen jullie, maar met familie en vrienden. Ze praten op je in om de relatie op te geven. Maar jij zet door. Vriendinnen haken af, familie trekt zich terug. Je staat voor een enorm dilemma. Kies je voor de logica en zet je je verliefdheid in de ijskast of ga je voor de liefde en breek je met je familie?

KRO’s In de Schaduw van het Nieuws met Arie Boomsma brengt een aantal mooie liefdesverhalen met dramatische ontwikkelingen. RTL-Presentator Robert ten Brink is de schaduwgast in deze uitzending. Een vrouw die jarenlang minnares was van een getrouwde man vertelt over de afkeurende reacties die zij kreeg van haar omgeving. En er is het hartverscheurende verhaal van Han en Emily. Ze hadden vroeger een verschillend geloof en moesten hun liefde opgeven onder druk van hun ouders. 41 Jaar later kozen zij alsnog voor elkaar en ze kunnen nog steeds verdrietig worden van de tijd die ze met elkaar zijn misgelopen.

Deze uitzending van het programma In de schaduw van het nieuws met de titel Liefde of logica? is uitgezonden op zaterdag 9 januari door de KRO. Te gast was Robert ten Brink. De presentatie was in handen van Arie Boomsma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie