Uitzending
In de familie - Pay-Uun en Jan / Anne Sofie en Esther / Esther en Mirjam

Pay-Uun en Jan / Anne Sofie en Esther / Esther en Mirjam

In de familie

21-9-2010

| 1306 x bekeken | 0 reacties
7
Aflevering 3 (2010) Pay-Uun (49) is journaliste en ge´nteresseerd in de familiegeschiedenis van haar ouders. Twee jaar geleden is haar moeder overleden en sinds die tijd probeert ze meer over haar te weten te komen. Ze vraagt haar oom Jan (76) of ze op haar moeder lijkt. Hij komt met verrassende inzichten...
Anne Sofie (12) houdt van hippe kleding en gadgets, maar haar moeder Esther (44) heeft een andere levensvisie: ze heeft een volksmoestuin, is acupuncturiste en gaat altijd naar verantwoorde bio-dynamische boerencampings met haar kinderen. Anne Sofie wil van haar moeder weten: waarom gaan we nooit naar een attractiepark?
Esther (42) heeft een burn-out. Ze maakt zich zorgen om haar hoogzwangere zusje Mirjam (39). Ze vraagt zich af hoe ze de zorg voor haar kinderen gaat combineren met haar baan zonder ook een burn-out te krijgen. Beide zussen worstelen met de vraag: waar draait 't werkelijk om in het leven?

Deze uitzending van het programma In de familie met de titel Pay-Uun en Jan / Anne Sofie en Esther / Esther en Mirjam is uitgezonden op dinsdag 21 september door NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie