Uitzending
In de familie - Marie-José en Dominique

Marie-Josť en Dominique

In de familie

14-9-2010

| 1358 x bekeken | 0 reacties
7
Aflevering 2 (2010) Marie-Josť en Dominique. Marie-Josť (40) en haar zusje Dominique (38) zijn allebei ziek en ze weten niet of ze nog beter worden. Hoewel ze met vertrouwen naar de toekomst kijken, wil Marie-Josť haar zusje een belangrijke vraag stellen. 'Wil je begraven of gecremeerd worden?' Het gesprek dat volgt gaat over het leven en hoe dat verandert als je te horen krijgt dat je kanker hebt.
Sarah Wong (46) is fotografe. Ze wil aan haar vader (89), die beeldhouwer is, vragen of hij overeenkomsten ziet tussen haar werk en zijn eigen kunst. Sarah heeft pas sinds twee jaar weer contact met haar vader. Ze is een buitenechtelijk kind en is zonder hem opgegroeid. Ze heeft hem in haar jeugd erg gemist en gaat op zoek of ze ondanks dat toch op elkaar lijken. Sarah legt alles vast met haar camera om zodoende langer te kunnen genieten van de schaarse momenten die ze met haar vader deelt.

Deze uitzending van het programma In de familie met de titel Marie-Josť en Dominique is uitgezonden op dinsdag 14 september door NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie