Uitzending
In de familie - Ferry en Kevin / Willem en Emiel

Ferry en Kevin / Willem en Emiel

In de familie

7-9-2010

| 1574 x bekeken | 0 reacties
7
Aflevering 1 (2010) Ferry (50) heeft een strenge opvoeding gehad van zijn vader die in een Japans kamp heeft gezeten. Hij heeft zijn vader voor zijn dood gevraagd of hij het normaal vond om zijn kinderen zo hard aan te pakken. Ferry heeft zich voorgenomen zijn eigen kinderen een liefdevollere opvoeding te geven, maar vraagt zich af of hem dit wel gelukt is. Hij vraagt zijn zoon Kevin (23): 'Heb ik je te streng opgevoed?'
Willem (66) is ontslagen en heeft zich helemaal op de schilderkunst gestort. Zijn zoon Emiel (18) heeft hem al een paar keer gevraagd of hij een kunstwerk mag komen uitzoeken om thuis op te hangen, maar dat heeft hij nooit gedaan. Willem wil zijn sombere schilderijen niet opdringen aan zijn familieleden, maar is toch benieuwd waarom Emiel nooit een schilderij komt uitzoeken. Emiel bekent zijn vader dat zijn kunst niet boven de bank past, maar dat is niet de enige reden dat hij nooit naar zijn atelier gekomen is om een schilderij uit te zoeken.

Deze uitzending van het programma In de familie met de titel Ferry en Kevin / Willem en Emiel is uitgezonden op dinsdag 7 september door NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie