Uitzending
Hotel de Toekomst - Voorjaar 2011 Aflevering 6

Voorjaar 2011 Aflevering 6

Hotel de Toekomst

15-2-2011

| 1947 x bekeken | 2 reacties
3
Deze week in Hotel de Toekomst zijn de kandidaten nog maar 1 week verwijderd van de proefopening. Het wordt tijd dat ze zich keihard gaan bewijzen in de praktijk.

De “overplaatsing” van Jan en Jeannette pakt, zeker voor Jan, goed uit. Er is meteen een klik met de nieuwe chef, en Jan heeft voldoende kansen om zich te laten zien in de keuken. Hotelier Gui is zo blij met deze ommezwaai dat hij besluit nog 2 kandidaten de kans te bieden mee te draaien in een ander hotel. Jammer genoeg gaat niet iedereen mee in deze positieve groepsdynamiek. Raquel lijkt haar draai toch niet te kunnen vinden. Tijd voor een open en eerlijk gesprek met hotelier Gui. Komen ze tot een oplossing? Of verliest Hotel de Toekomst opnieuw een kandidaat?

Naast al het harde werken van deze week is er ook tijd voor feest. Jeannette is jarig, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Terwijl de jarige job geniet van een welverdiend dagje kuren organiseren de andere kandidaten een surprise party.

Deze uitzending van het programma Hotel de Toekomst met de titel Voorjaar 2011 Aflevering 6 is uitgezonden op dinsdag 15 februari door RTL4. De presentatie was in handen van Martijn Krabbé.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie