Programma
Honderd Jaar Jong

Honderd Jaar Jong

6
Honderd Jaar Jong is een tv-show bij SBS6. In dit programma zien we leuke honderdplussers die niet achter de geraniums zitten. Deze honderdjarigen zijn nog gezond en fit en laten zien hoe hun dagelijks leven eruitziet. Ook vertellen ze ons hoe ze zo oud zijn gewonden. Samen kijken de honderdjarigen terug naar de speciale momenten uit de afgelopen honderd jaar. En ze kijken ook gewoon vooruit en hebben natuurlijk allerlei leuke plannen voor de toekomst.
De eerste uitzending van Honderd Jaar Jong is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Honderd Jaar Jong

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Honderd Jaar Jong online beschikbaar komt)
Over dit programma
nieuws over Honderd Jaar Jong
 • Honderd Jaar Jong - SBS6 maakt programma over vitale honderdplussers

  SBS6 maakt programma over vitale honderdplussers

  6-7-2019  Na De wereld rond met 80-jarigen en De wereld volgens 80-jarigen komt SBS6 volgend jaar met een tv-programma over honderdjarigen. Het aantal honderdjarigen in Nederland stijgt gestaag en in de tv-show Honderd Jaar Jong laten de honderdplussers zien dat zij niet achter de geraniums zitten.

  In individuele portretten worden de bijzondere levensverhalen door de presentator, die later bekend wordt gemaakt, in beeld gebracht. De honderdjarigen laten zien hoe hun leven eruitziet, vertellen hoe ze zo oud zijn gewonden en onthullen wat zij willen meegegeven aan de huidige generatie.

  De bijzondere groep honderdjarigen zullen elkaar ook ontmoeten, om samen met de presentator terug te kijken op speciale momenten uit de afgelopen honderd jaar. “En, honderd plus of niet, we blikken ook gewoon vooruit: hebben ze nog plannen voor de toekomst?”, vraagt SBS6 zich af.
  Lees verder