Uitzending
Hollandse Zaken - Zelfmoord op de stoep van de Rabobank. Wat ging er mis?

Zelfmoord op de stoep van de Rabobank. Wat ging er mis?

Hollandse Zaken

20-6-2012

| 1378 x bekeken | 3 reacties
6
De man had een betalingsachterstand van 8138,16. In zijn afscheidsbrief raadt hij iedereen aan ”nooit een hypotheek te nemen bij de Rabobank”. Hollandse Zaken reconstrueert de hypotheekafspraken tussen Rabobank en de man.

Steeds meer Nederlanders kunnen niet voldoen aan hun hypotheekverplichtingen. Vorige maand werden 269 huizen op executieveilingen verkocht. Hebben banken zich schuldig gemaakt aan bovenmatige kredietverschaffing? En moeten banken ruimhartiger zijn als mensen niet aan hun hypotheekverplichtingen kunnen voldoen? Of moeten mensen die te hoge hypotheekleningen zijn aangegaan, nu de consequenties van hun leengedrag aanvaarden?

Te gast zijn familie en vrienden van de overleden Leidenaar, een vertegenwoordiger van de Rabobank en sociaal raadsvrouw Hettie Schuring, die de groeiende groep mensen met schulden bijstaat.
Presentatie: Cees Grimbergen

Deze uitzending van het programma Hollandse Zaken met de titel Zelfmoord op de stoep van de Rabobank. Wat ging er mis? is uitgezonden op woensdag 20 juni door MAX. De presentatie was in handen van Cees Grimbergen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie