Uitzending
Holland Sport - Martin Jol

Martin Jol

Holland Sport

6-9-2010

| 2032 x bekeken | 0 reacties
4
Martin Jol is aanstaande maandag de hoofdgast in Holland Sport. Wilfried de Jong praat in de eerste aflevering van het nieuwe tv-seizoen met de trainer van Ajax over zijn werkwijze, zijn voorkeur voor statistiek en de comeback van Ajax in de Champions League.
Ook te gast is meerkamp-atleet Jolanda Keizer, die negen paar schoenen in haar tas meetorst tijdens trainingen en wedstrijden. Ze toont ze allemaal, in het nieuwe decor. Wilfried de Jong praat ook met Thiemo de Bakker over zijn US Open en hoe hij zich daarop heeft voorbereid.

De Holland Sport grasmat is vervangen door een sporthalvloer en ook is afscheid genomen van de huiskleuren groen en geel. Wat blijft zijn de actuele gasten, mooie filmpjes en verrassende invalshoeken. En natuurlijk de quiz Petje Op Petje Af.

Deze uitzending van het programma Holland Sport met de titel Martin Jol is uitgezonden op maandag 6 september door de VPRO. Te gast waren Jolanda Keizer, Martin Jol en Thiemo de Bakker. De presentatie was in handen van Wilfried de Jong.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie