Uitzending
Holland Sport Junior - 17-3-2010

17-3-2010

Holland Sport Junior

1422 x bekeken | 0 reacties
6
Sportprogramma waarin de topsporters van de toekomst centraal staan. Zoals zwemster Esmee Vermeulen die op dertienjarige leeftijd al vele titels op haar naam heeft. En de twaalfjarige wielrenner Bram Welten die Nederlandse kampioenschappen heeft behaald op de weg en bij het veldrijden. De jeugdige talenten worden in de studio samengebracht met een topsporter in hun discipline. Zo krijgen de tienjarige judotalenten Adil Belkaid en Luca Rozenboom judoles van Henk Grol en zal turntalent Justin Zuidema in de studio de mat opgaan met zijn voorbeeld Epke Zonderland. Naast Grol en Zonderland werken hockeyster Ellen Hoog, wielrenner Kenny van Hummel, zwemster Ranomi Kromowidjojo en doelman Michel Vorm (FC Utrecht/Nederlands Elftal) mee. Vertrouwde onderdelen als Petje Op Petje Af en de filmpjes op locatie komen terug. Afl.: Zwemmen met Ranomi Kromowidjojo. Ranomi Kromowidjojo is de hoofdgast in deze zwemspecial. Ze heeft het badpak meegenomen waarin ze een gouden Olympische medaille haalde. Ook is er een mooi filmpje over de dertienjarige Esmee Vermeulen uit Amsterdam, het grootste zwemtalent van Nederland. In de studio legt Ranomi uit hoe Esmee vanaf het startblok een perfecte afsprong kan maken. In de Holland Sportschool houdt Bart een spreekbeurt over de grootste Nederlandse zwemster alle tijden: Inge de Bruijn. En in de Holland Sport Persconferentie antwoord op de vraag: Heeft Ranomi verkering? Presentatie: Bart Meijer.

Deze uitzending van het programma Holland Sport Junior is uitgezonden op woensdag 17 maart door Z@pp. Te gast waren Ellen Hoog, Epke Zonderland, Henk Grol, Inge de Bruijn, Kenny van Hummel, Michel Vorm en Ranomi Kromowidjojo. De presentatie was in handen van Bart Meijer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee