Uitzending
Holland Gaat Voor Goud - Aflevering 2
Holland Gaat Voor Goud - Aflevering 2

Aflevering 2

Holland Gaat Voor Goud

28-1-2018

| 500 x bekeken | 0 reacties
6
In Holland gaat voor Goud nemen olympisch kampioenen zoals Pieter van den Hoogenband, Gianni Romme en Marit Bouwmeester de kijker mee met hun olympische herinneringen. Elke reis eindigt op de exacte locatie waar het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen was gevestigd. 17 jaar na zijn succes op de Olympische Spelen, reist zwemmer Pieter van den Hoogenband terug naar Sydney. Heineken man Hans Erik Tuijt vertelt over hoe hij van het Holland Heineken House the hottest place in town heeft weten te maken. Terug op de plek waar ze met haar hockeyteam in 2008 de overwinning behaalde, toont captain Minke Booij wat sport, zelfontplooiing en succes voor haar hebben betekend. En Holland Heineken House projectleider Dennis Hogenboom en ondernemer Maarten Buitelaar bespreken een heel ander gevecht.

In deze uitzending van Holland Gaat Voor Goud waren Gianni Romme, Pieter van den Hoogenband en Minke Booij te gast. Deze uitzending van het programma Holland Gaat Voor Goud met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op zondag 28 januari door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee