Uitzending
Hider in the house - Ernst & Bobbie

Ernst & Bobbie

Hider in the house

25-7-2009

| 6422 x bekeken | 0 reacties
9
Met een motorchick als moeder en een heuse James Bond-vader, moeten Max, Koen en Maaike wel hele stoere kinderen zijn! Maar is dat genoeg om niet één maar twee (!) bekende Nederlanders te verstoppen? Als Papa dan ook nog zijn James Bond spionagetechnieken gaat gebruiken, kan het wel eens HEEL snel afgelopen zijn... Samengehesen in een pak weten ze nog goed samen te werken met de tweeling Max en Koen. Maaike is een meester in het afleiden van pap Onno, maar Bobbie raakt voortdurend 'kwijt'. Ook als er honderden kostbare punten op het spel staan. Dat is natuurlijk niet zo lekker als je met een gevoelige undercover operatie bezig bent. Ernst doet zijn best om het goed te maken, maar wat kan één man doen tegen zoveel ongeleid enthousiasme? Als Bobbie bij een gevaarlijke fotografieopdracht ook nog tegen papa opbotst, zou het wel eens 'game over' kunnen zijn.

Deze uitzending van het programma Hider in the house met de titel Ernst & Bobbie is uitgezonden op zaterdag 25 juli door de NCRV. De presentatie was in handen van Jochem van Gelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee