Uitzending
Hider in the house - Dries Roelvink

Dries Roelvink

Hider in the house

27-6-2009

| 1722 x bekeken | 0 reacties
6
Rob de Hoog, vader van maar liefst acht kinderen, wordt in het ootje genomen. Vier van zijn dochters en zijn vrouw Cristina zitten in het complot. Aan de meiden Cara, Juanita, Rafaela en Ramona de eer om niemand minder dan zanger en entertainer Dries Roelvink een dag in huis te verstoppen, zonder dat papa het doorheeft. Bloedstollend is het als Dries het huis in wordt gesmokkeld, maar ook als Rob op een gegeven moment 'iemand' in huis hoort zingen. Hoe loopt het af als hij oog in oog komt te staan met Dries maar het zich niet lijkt te beseffen...? Krijgt Rob door dat zijn doorgaans superlieve dochters deze dag een geheim met zich meedragen? Of gaat hij zo op in zijn hoofdrol dat het hem allemaal ontgaat?

Deze uitzending van het programma Hider in the house met de titel Dries Roelvink is uitgezonden op zaterdag 27 juni door de NCRV. Te gast was Dries Roelvink. De presentatie was in handen van Jochem van Gelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee