Nieuwsbericht
Het Kinderziekenhuis - Kinderen en ouders vertellen hun verhaal in Het Kinderziekenhuis

Kinderen en ouders vertellen hun verhaal in Het Kinderziekenhuis

Het Kinderziekenhuis

4-6-2024

| 1057 x bekeken | 0 reacties
6
Het Wilhelmina Kinderziekenhuis heeft een capaciteit van maar liefst 220 bedden en er worden per jaar zo’n 7500 kinderen opgenomen. Dat zijn 7500 gezinnen die een moeilijke tijd moeten doorstaan. Het Wilhelmina Kinderziekenhuis is onderdeel van UMC Utrecht en is kindvriendelijk ingericht. De kinderen worden daar opgenomen door verschillende oorzaken en ieder kind reageert hier anders op.

Kinderziekenhuis Wilhelmina opent in, een nieuw programma Het Kinderziekenhuis, haar deuren. Op deze manier wordt er inzicht gegeven over de opname in het Wilhelmina ziekenhuis en wat voor een enorme impact dit heeft op het kind en gezin. Soms verblijven kinderen er één dag, andere kinderen verblijven soms wel drie maanden in het ziekenhuis.

Naast de kinderen is natuurlijk het personeel van essentieel belang. Als ouders wil je graag dat je kind de beste zorg krijgt die hij/zij verdient. In het Wilhelmina ziekenhuis zorgt het personeel met hart en ziel voor de zieke kinderen. Het nieuwe programma is vanaf 4 juni te zien op RTL4 om 20:30 uur.

Klik hier voor meer informatie over Het Kinderziekenhuis, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws