Uitzending
Het kinderziekenhuis - 25-9-2008

25-9-2008

Het kinderziekenhuis

1240 x bekeken | 0 reacties
6
In de medische serie Het Kinderziekenhuis maken we kennis met moedige kinderen, verdrietige kleuters en zenuwachtige tieners. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn ziek. Het ene kind ernstiger dan het andere, maar voor hun behandeling komen ze allemaal terecht

Ieke is pas 3 maanden oud. Ze moet toch al regelmatig naar het Juliana Kinderziekenhuis. Het kleine meisje heeft een hartkwaal en daarvoor staat zij onder strenge controle van een cardioloog. Vandaag zal deze haar goed onderzoeken, omdat uit de resultaten zal blijken of Ieke misschien binnenkort toch geopereerd zal moeten worden.

De 4-jarige Tara heeft een flinke ontsteking bij haar oortje. Als er nog langer gewacht wordt kan dit zeer gevaarlijk worden, daarom zal KNO-arts Blom haar oortje onder narcose opereren.

Op de spoedeisende hulp staan de verontruste ouders van Sem. Hij is al dagen benauwd en gevreesd wordt dat hij een longontsteking heeft.

Deze uitzending van het programma Het kinderziekenhuis is uitgezonden op donderdag 25 september door de AVRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee