Nieuwsbericht
Het jaar van Douwe Bob - Intiem kijkje in de wereld van Douwe Bob

Intiem kijkje in de wereld van Douwe Bob

Het jaar van Douwe Bob

10-7-2024

| 90 x bekeken | 0 reacties
6
Het is bijna zover! De documentaire over Douwe Bob. Eén jaar lang is hij gevolgd door camera’s waardoor de documentaireserie een kwetsbare inkijk geeft in het leven van de muzikale Douwe Bob. Het is een jaar waar veel gebeurt. Zo heeft Douwe Bob een uitverkochte AFAS-concert gepland staan en nog wat meer festivals waar hij alles geeft voor zijn trouwe fans. Zo ook in de documentaire, want het leven zit niet altijd mee.

Douwe Bob is openhartig over zijn drankverslaving waarvan hij is afgekickt. Nu zijn zoontje Elias in zijn leven is gekomen is het tijd om een spiegel voor te houden. Hoe was zijn band met zijn eigen vader en hoe kijkt hij zelf naar het vaderschap, en kunnen er nog dingen worden veranderd? Uiteindelijk besluit hij om voor een echt gezinsleven te gaan. Hiervoor heeft hij zijn woonboot in Amsterdam, omgeruild voor een huis in Abcoude. Wat voor impact heeft dit voor Douwe?

Dit en nog veel meer zie je in de zesdelige docuserie Het jaar van Douwe Bob. De serie wordt uitgezonden vanaf 21 juli bij de BNN-VARA op NPO3 om 21:35.

Klik hier voor meer informatie over Het jaar van Douwe Bob, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws