Nieuwsbericht
Het gevoel van de Vierdaagse - Nieuwe presentator voor de Walk of The World

Nieuwe presentator voor de Walk of The World

Het gevoel van de Vierdaagse

4-7-2024

| 145 x bekeken | 0 reacties
6
Het is het begin van de zomer en dat betekent dat het bijna weer tijd is voor de Nijmeegse Vierdaagse: The Walk Of The World. Zoals elk jaar voor 20 jaar lang wordt er meegeleefd met de lopers van de verschillende routes in het programma Het gevoel van de Vierdaagse. Hoewel het programma 20 jaar bestaat is het dit jaar de 106de editie van de Vierdaagse.

Dit jaar is er een nieuwe verslaggever in beeld. Herman van der Zandt. "De Vierdaagse is ieder jaar weer een uniek evenement waar duizenden verschillende mensen samenkomen vanwege één gedeelde passie. Ik ben benieuwd naar alle motivaties en verhalen van de deelnemers én om de bijzondere sfeer van dichtbij mee te maken".

Samen met Sosha Duysker gaan ze op pad en geeft de kijker bijzondere verhalen mee. Het gevoel van de Vierdaagse is vanaf 16 juli tot en met 19 juli te zien om 21:30 bij KRO-NCRV op NPO 1. Naast de reguliere uitzendingen is er op 15 juli, op hetzelfde tijdstip en zender, een speciale uitzending die terugblikt op de 20 jaar van het programma en waarbij Fons van Poel afscheid neemt als verslaggever.

Klik hier voor meer informatie over Het gevoel van de Vierdaagse, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws