Uitzending
Het elfde uur - Charles Schwietert, Onno Ruding en Corine de Ruiter

Charles Schwietert, Onno Ruding en Corine de Ruiter

Het elfde uur

27-1-2009

| 2133 x bekeken | 0 reacties
6
Andries Knevel ontvangt in 'Het Elfde Uur' journalist Charles Schwietert, oud-minister van FinanciŽn Onno Ruding en Corine de Ruiter, forensisch psycholoog.

Charles Schwietert
Is het imagoprobleem van de katholieke kerk wel met marketing op te lossen? En wat vindt Schwietert ervan, dat de paus een eigen 'kanaal' op YouTube krijgt. Gaat dat werken? En hoe onhandig is het om een rebellerende bisschop die de holocaust en 9/11 ontkent, te rehabiliteren?

Onno Ruding
Een gesprek met de oud-minister van FinanciŽn over ING, de bank krijgt opnieuw overheidssteun, en de aankondiging van massaontslagen bij o.a. Corus en Philips.

Corine de Ruiter
Corine de Ruiter is forensisch psycholoog. Andries Knevel praat met haar over het profiel van de dader van de steekpartij op de crŤche in Dendermonde.

Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel Charles Schwietert, Onno Ruding en Corine de Ruiter is uitgezonden op dinsdag 27 januari door de EO. Te gast waren Onno Ruding, Corine de Ruiter en Charles Schwietert. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie