Uitzending
Helpdesk live - 'Hoe krijg ik contact met God?'

'Hoe krijg ik contact met God?'

Helpdesk live

26-10-2008

| 1252 x bekeken | 0 reacties
5
Heb jij ook het idee dat er meer moet zijn dan wat we zien? Heb je zelfs de indruk dat er niet alleen maar 'iets' moet zijn, maar misschien zelfs wel dat er een God bestaat? En als God dan bestaat, zou ik dan contact met hem kunnen krijgen? Wat moet ik daarvoor doen?

Allemaal vragen die we in HelpDesk Live voorbij laten komen. We gaan in op de vragen en problemen die je zoal kunt ervaren in je zoektocht naar God.

Misschien dat je voor het eerst nieuwsgierig bent geraakt om contact met God te zoeken. Maar het kan ook zijn dat je het bent kwijtgeraakt en je je afvraagt of je nog wel contact met God kan krijgen. Hoe is dit dan mogelijk? Is God daar niet veel te groot voor? Ben ik daar wel nog wel goed genoeg voor? Wat heeft Jezus daar nu mee te maken? En hoe pak ik dit nu aan? Hoe wordt het voor mij mogelijk? En hoe kan ik dit merken?

Menno praat in HelpDesk Live met Jan den Ouden en Jeannette Westerkamp over het onderwerp 'Hoe krijg ik contact met God?'.

Deze uitzending van het programma Helpdesk live met de titel 'Hoe krijg ik contact met God?' is uitgezonden op zondag 26 oktober door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie