Uitzending
Hart van Nederland - 14-5-2024

14-5-2024

Hart van Nederland

396 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Rechts kabinet nu echt in zicht: 'Ik zie het niet meer fout gaan'
PVV-leider Geert Wilders is optimistisch over de vorming van een nieuw kabinet met VVD, NSC en BBB. Een uur na middernacht liet hij weten dat de vier partijen nog wel even nodig hebben om de besprekingen af te ronden. Dat gebeurt woensdagochtend. "Ik hoop dat het goed komt, ik denk dat het goed komt, ik zie het niet meer fout gaan."

24 aangiften van jonge slachtoffers in online misbruik zaak Hagenaar
Tot nu toe hebben 24 meisjes aangifte gedaan tegen een 26-jarige man uit Den Haag, die wordt verdacht van het online misbruiken van jonge kinderen van 6 tot 14 jaar oud in Nederland en België.

Dit is volgens de Nederlanders dé beste nieuwe minister-president
In Den Haag zijn ze nog druk bezig met het formeren. En daar hoort ook een nieuwe minister-president bij. Het gerucht over Plasterk gaat deze week rond. Maar wie is volgens de Nederlanders de beste kandidaat?

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op dinsdag 14 mei door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie