Programma
Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

7
In Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland volgen we een aantal Nederlandse vrouwen die in een ander land zijn gaan wonen en nu zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd voor de liefde en wonen samen in een land waar de cultuur heel sterk verschilt van de Nederlandse cultuur. Tijdens hun zwangerschap beseffen ze zich meer en meer dat het land waar ze wonen mijlenver afstaat van wat ze gewend zijn en dat het opvoeden van een kind in dit land niet altijd eenvoudig zal zijn.Jennifer Hoffman presenteert Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland.
 • Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

  4700 x bekeken | 3-12-2019
  Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Aflevering 4
  6
  Claire (29) woont voor haar werk in Ghana en ontmoet tijdens een evenement de Nigeriaanse journalist Emeka (28). Hij interviewt haar voor een televisieprogramma en er is meteen een klik. Een paar jaar later trouwen ze… Bekijk uitzending
 • Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

  3537 x bekeken | 26-11-2019
  Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Aflevering 3
  7
  In Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur… Bekijk uitzending
 • Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

  4009 x bekeken | 19-11-2019
  Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Aflevering 2
  6
  Suzan (34) verhuist in 2008 naar Oeganda om daar een huis op te zetten voor kinderen die een moeilijke start hebben gehad. Op zondagen bezoekt ze regelmatig de lokale kerk en daar ontmoet ze de Oegandese pastoor Zenon… Bekijk uitzending
 • Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

  4516 x bekeken | 12-11-2019
  Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Aflevering 1
  7
  In 2016 loopt Marceline (26) stage in Suriname. In haar vrije tijd gaat ze op salsales en ontmoet daar Zach (32). Als de vriendschap uitmondt in een relatie, vestigt Marceline zich permanent in Paramaribo. Al snel is ze… Bekijk uitzending
Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland info
Nieuws over Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland
 • Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Jennifer Hoffman volgt zwangere Nederlanders in het buitenland

  Jennifer Hoffman volgt zwangere Nederlanders in het buitenland

  12-11-2019

  Net5 begint vanavond met een spin-off van Grenzeloos Verliefd, genaamd Baby in het Buitenland. Jennifer Hoffman volgt voor het nieuwe tv-programma Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn voor de liefde geëmigreerd en staan nu op het punt van bevallen.

  Het programma werd een jaar geleden al door Net5 aangekondigd, maar beleeft vanavond pas haar première. Jennifer Hoffmam keek vorig jaar erg uit naar de opnames. “Ik verheug me om ze te mogen ontmoeten en voor even te volgen”, zei de actrice destijds in een persbericht van Talpa.

  De spin-off van Grenzeloos Verliefd is onderdeel van de ‘Net5 Powered by LINDA’-programmering. Net5 vaart met Linda de Mol en Jildou van der Bijl als nieuwe creatieve directie een nieuwe koers. “Het mag wat journalistieker en nieuwsgieriger, maar ook urgenter”, vertelde Jildou eerder in Jinek.
  Lees verder
 • Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Net5 volgt zwangere Nederlanders in het buitenland

  Net5 volgt zwangere Nederlanders in het buitenland

  6-12-2018  Net5 komt na elf succesvolle seizoenen van Grenzeloos Verliefd met de spin-off Grenzeloos Verliefd: Baby in het buitenland. In het nieuwe programma volgt actrice Jennifer Hoffman, bekend van Dokter Tinus en De Luizenmoeder, Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn.

  Jennifer vindt het erg fijn dat het niet om haar draait. “Het gaat om gewone mensen die dappere keuzes maken omwille van de liefde. En ik verheug me om die te mogen ontmoeten en voor even te volgen”, aldus de actrice, die eerder bij Net5 te zien was in Bitterzoet en Verborgen Gebreken.

  In de vierdelige serie staan vier Nederlandse vrouwen centraal. De vrouwen zijn vanwege de liefde naar het buitenland geëmigreerd, waar de manier van leven compleet anders is dan in Nederland. Tijdens hun zwangerschap beseffen ze zich de verschillen met Nederland meer dan ooit tevoren.
  Lees verder