Programma
Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

6
In Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland volgen we een aantal Nederlandse vrouwen die in een ander land zijn gaan wonen en nu zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd voor de liefde en wonen samen in een land waar de cultuur heel sterk verschilt van de Nederlandse cultuur. Tijdens hun zwangerschap beseffen ze zich meer en meer dat het land waar ze wonen mijlenver afstaat van wat ze gewend zijn en dat het opvoeden van een kind in dit land niet altijd eenvoudig zal zijn.Jennifer Hoffman presenteert Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland.
De eerste uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland online beschikbaar komt)
Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland info
Over dit programma
 • Jennifer Hoffman Jennifer Hoffman is geboren op 23 december 1980 te Gouda. Jennifer Hoffman is een Nederlands actrice en presentatrice, die vooral bekend is van haar rol als Sam in de soapserie Westenwind en als Max in Spoorloos Verdwenen. Jennifer Hoffman… Bekijk volledig dossier
nieuws over Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland
 • Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland - Net5 volgt zwangere Nederlanders in het buitenland

  Net5 volgt zwangere Nederlanders in het buitenland

  6-12-2018  Net5 komt na elf succesvolle seizoenen van Grenzeloos Verliefd met de spin-off Grenzeloos Verliefd: Baby in het buitenland. In het nieuwe programma volgt actrice Jennifer Hoffman, bekend van Dokter Tinus en De Luizenmoeder, Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn.

  Jennifer vindt het erg fijn dat het niet om haar draait. “Het gaat om gewone mensen die dappere keuzes maken omwille van de liefde. En ik verheug me om die te mogen ontmoeten en voor even te volgen”, aldus de actrice, die eerder bij Net5 te zien was in Bitterzoet en Verborgen Gebreken.

  In de vierdelige serie staan vier Nederlandse vrouwen centraal. De vrouwen zijn vanwege de liefde naar het buitenland geëmigreerd, waar de manier van leven compleet anders is dan in Nederland. Tijdens hun zwangerschap beseffen ze zich de verschillen met Nederland meer dan ooit tevoren.
  Lees verder