Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 25-3-2010

25-3-2010

Goedemorgen Nederland

1283 x bekeken | 0 reacties
5
Enorme toestroom van Q-koortspatienten
De Q-koorts poli in het Jeroen Bosch-ziekenhuis in Den Bosch is geschrokken van de enorme toestroom van Q-koortspatienten. Hier aan tafel Nicole Renders, arts-microbioloog en één van de initiatiefnemers van die poli in Den Bosch en in Oss.

Afschaffen hypotheekrente goed voor woningmarkt
De Hypotheekrenteaftrek afschaffen is juist goed voor woningmarkt, zegt hoogleraar Peter Boelhouwer hoogleraar woningmarkt aan de TU Delft. Alleen niet nu.

Schoonmakers blijven actievoeren
Een meerderheid in de Tweede Kamer wil dat ze beter worden betaald, Schiphol en de Spoorwegen hebben aangeboden te bemiddelen, maar de schoonmakers gaan door met hun acties. Voorlopig dus nog geen einde aan vieze treinen en vuilnis op de perrons. Kapi Lijfrock, schoonmaker en Ron Meyer van FNV Bondgenoten leggen uit waarom.

'First Mission' in bioscoop
Vanaf vandaag in de bioscopen: ‘First Mission’. Nederlandse speelfilm over de belevenissen van een jonge arts in Zuid-Amerika. Het verhaal is gebaseerd op ervaringen van medewerkers van Artsen zonder Grenzen. Een van hen zit hier aan tafel: Silvia de Weerdt.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 25 maart door de KRO. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee