Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Goedemorgen Nederland - 23-2-2007

23-2-2007

Goedemorgen Nederland

1174 x bekeken | 0 reacties
6
Eerste basisschool voor hoogbegaafde kinderen
Hoogbegaafde kinderen die zich stierlijk vervelen in de klas. Binnenkort moet het verleden tijd zijn. Want komend schooljaar worden voor het eerst in Nederland twee door de overheid betaalde scholen voor hoogbegaafde kinderen geopend. Vrijdag een gesprek met initiatiefnemer van de school in Venlo Jan Hendrickx.

Boek over voetbalcorruptie
Manipulaties en corruptie in het Europese clubvoetbal. Het bekendste voorbeeld is het omkoopschandaal in ItaliŽ vorig jaar, maar er zijn meer verdachte ontwikkelingen. Sportjournalist Jurriaan van Wessem schreef er een boek over en is te gast.

Documentairemaker Michiel van Erp
Al meer dan dertig jaar is Sylvia Kristel beroemd. Glorietijden, maar ook diepe dalen. Sylvia Kristel heeft het allemaal meegemaakt en vertelt erover in een nieuwe documentaire van Michiel van Erp. Hij is vrijdag te gast en vertelt over de fascinerende filmster.

Presentatie: Sven Kockelmann.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op vrijdag 23 februari door de KRO. Te gast was Michiel van Erp. De presentatie was in handen van Sven Kockelmann en Mirella van Markus. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie