Uitzending
Goedemorgen Nederland - 18-11-2009

18-11-2009

Goedemorgen Nederland

883 x bekeken | 0 reacties
5
Gemeenteraadsverkiezingen in Venlo
Alle ogen zijn vandaag gericht op Venlo. Want in de geboorteplaats van Geert Wilders gaan ze naar de stembus. Maar Wilders doet niet mee. Aan tafel een van de profiteurs: Agnes Kant, fractievoorzitter van de SP.

Duitsland bovenaan verlanglijstje Al-Qaeda
Al-Qaeda is bezig met een comeback. En richt zich weer op het Westen. En met name het Europese vasteland. Met Duitsland bovenaan het verlanglijstje. Zeggen Experts. Een van hen is hier. Edwin Bakker, terrorisme expert en verbonden aan Instituut Clingendael, legt uit.

Nieuwe anonieme getuige in het liquidatieproces
Het Openbaar Ministerie komt met nieuw bewijs in het grote liquidatieproces. Het gaat om een anonieme bedreigde getuige. Hier aan tafel misdaadjournalist Gerlof Leistra.

"Roddelbladen moeten harder worden"
De roddelbladen moeten veel harder en Amerikaanser worden. Zegt voormalig roddeljournalist Hans Vos. Hij schreef dit boek: 'Zó werkt onze Roddelpers, onthullingen van een insider'. Hans Vos legt uit wat hij precies bedoelt.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 18 november door de KRO. Te gast waren Agnes Kant en Gerlof Leistra.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie