Uitzending
Geloof en een Hoop Liefde - De muziekband, de creatieve vrouw en de kippetjes

De muziekband, de creatieve vrouw en de kippetjes

Geloof en een Hoop Liefde

4-10-2011

| 1278 x bekeken | 0 reacties
6
GELOOF: Julia versiert het leven, HOOP: Max met zijn band 'The Stoneds' brengen hoop, en LIEFDE: Anneke is dol op haar kippetjes.Max is een charmante, markante Amsterdammer die een rauw leven heeft geleid. Jarenlang was hij verslaafd aan drugs. Tegenwoordig gaat het beter, hij heeft vrijwilligerswerk en in zijn vrije tijd borduurt hij. Ondanks zijn tegenslagen heeft hij hoop. Samen met zijn band 'The Stoneds', treedt hij op om anderen tegen de gevaren van verslaving te waarschuwen.
Julia is een hele creatieve vrouw. Een aantal jaren geleden werd ze ziek, ze heeft borstkanker gekregen. Gelukkig is ze daarvan genezen verklaard. Haar creativiteit is echter overeind blijven staan. Haar motto blijft: versier het leven.
Anneke heeft een grote tuin vol met kippetjes. Kip Truus brengt haar elke dag een ei onder haar bed en kip Geertje van 14 is samen met de oude halfblinde haan één van haar favorieten. Anneke kan zich beperkt redden door een ziekte in haar wervels. Toch is ze in staat van het optimale uit het leven te halen en enorm te genieten.

Deze uitzending van het programma Geloof en een Hoop Liefde met de titel De muziekband, de creatieve vrouw en de kippetjes is uitgezonden op dinsdag 4 oktober door de EO. De presentatie was in handen van Herman Wegter.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie