Uitzending
Geld maakt gelukkig (EO) - 21-2-2008

21-2-2008

Geld maakt gelukkig (EO)

1698 x bekeken | 0 reacties
6
De eerste aflevering gaat over het luxeprobleem rondom verbouwen of verhuizen. Wat doe je als je zo maar opeens een paar miljoen rijker wordt? Koop je eindelijk dat droomhuis, of blijf je in je eigen wijk wonen? De wijk waarin iedereen weet wat jij op de bankrekening hebt staan en je winkelmandje scant?
In de eerste aflevering gaat Marc Dik op bezoek bij twee echtparen die hier elk op hun eigen manier mee omgaan. Bertus en Tineke wonnen ruim 1.142.850 euro en maakten van hun eigen huis een droompaleis.
Brigitte en Martijn wonnen 2.164.000 euro en besloten te verhuizen. Op dit moment reiken hun dromen zelfs verder dan Nederland. Dat het geld ook z’n keerzij heeft, ondervonden Brigitte en Martijn aan den lijve; ze zijn een paar miljoen rijker, maar het contact met Martijn’s familie is verbroken. Tja, wat zeg je dan als Marc Dik je vraagt: “En, maakt geld gelukkig?”

Deze uitzending van het programma Geld maakt gelukkig is uitgezonden op donderdag 21 februari door de EO. De presentatie was in handen van Marc Dik.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie