Nieuwsbericht
Geer en Goor: Zoeken Een Hobby! - Geer en Goor helpen weer eenzame ouderen

Geer en Goor helpen weer eenzame ouderen

Geer en Goor: Zoeken Een Hobby!

20-4-2016

| 440 x bekeken | 0 reacties
7
Met het nieuwe programma Geer & Geer: Zoeken Een Hobby duiken Gerard Joling en Gordon voor de derde keer in de wereld van eenzame ouderen. Het probleem is, ondanks de twee eerdere tv-programma's van de heren over de Nederlandse oudjes, nog steeds enorm groot. Meer dan 1 miljoen 55-plussers in ons kikkerlandje zijn eenzaam en 200 duizend van hen zelfs in extreme(re) vorm. Een doorn in het oog van het welbekende duo, die deze reeks zich dan ook wederom vrolijk ten strijde trekken tegen de eenzaamheid. En dit keer doen ze dat door hobby’s te zoeken voor de ouderen die ze ontmoeten, want een hobby delen betekent nieuwe mensen ontmoeten en wellicht een einde aan de eenzaamheid.

Het komische duo steekt vanaf donderdag 21 april weer de handen uit de mouwen. Vanzelfsprekend zijn ze opnieuw volledig tot elkaar veroordeeld. En dat levert, zoals we weten, ook mooie televisie op. De diva's slapen dit keer in een samen in een luxe camper, die elke aflevering in een andere regio staat. Van Landgraaf tot Groningen en van Tilburg tot Egmond aan Zee luisteren Gerard en Gordon naar de verhalen van ouderen. Hoe zijn ze zo eenzaam geworden en vooral, welke hobby kunnen zij ontdekken zodat er een nieuwe sociale omgeving ontstaat? De mannen zelf doen natuurlijk sportief mee met de hobby’s. Als dank aan hun gasten organiseren ze aan het eind van hun verblijf ook nog een geweldig feest.

Geer & Goor: Zoeken een Hobby! is het vervolg op Effe Geen Cent Te Makken en Waarheen, Waarvoor. Deze twee programma's kun je kosteloos terugkijken via TVblik. Afleveringen van de nieuwe reeks zijn na uitzending direct online te zien.

Klik hier voor meer informatie over Geer en Goor: Zoeken Een Hobby!, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie