Uitzending
Food CIA - Bier, tomaat en ansjovis

Bier, tomaat en ansjovis

Food CIA

27-12-2022

| 306 x bekeken | 0 reacties
6
Jimmy duikt in de wereld van de kleine brouwers: wanneer kun je een bier nog echt ambachtelijk noemen? Hij vraagt het een echtpaar dat goede banen in de zorg opgaf om hun droom te kunnen najagen: het verkopen van zelfgebrouwen bier. Kate zoekt in Spanje de perfecte tomaat. Op het tomatenfestival in Valencia belandt ze in het grootste voedselgevecht ter wereld. Matt weet dat vers gevangen ansjovis helemaal niet zout smaakt: waarom is ingeblikte ansjovis dan toch zo zout? Om daar achter te komen gaat hij in het holst van de nacht uit vissen bij de Italiaanse Amalfikust. In een visverwerkingsbedrijf vindt hij daarna het antwoord op zijn vraag.

Deze uitzending van het programma Food CIA met de titel Bier, tomaat en ansjovis werd uitgezonden op dinsdag 27 december door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie