Kok en presentator
Tobias Camman en podcastmaker
Stijn van Vliet zoeken het uit in het nieuwe programma FOMO Chefs van KRO-NCRV. Centraal staat de vraag: moet je fomo hebben voor fine dining? Veel jongeren denken dat fine dining ingewikkeld, duur en weinig vullend is. Maar kloppen die vooroordelen wel? Of kan het ook anders?
Op bezoek bij topchefsIn elke aflevering bezoeken Tobias en Stijn een topchef in Nederland. Ze proeven daar het bekendste gerecht van de chef en leren meer over de werkwijze in de keuken. Daarna reizen ze af naar verschillende plekken in Nederland en het buitenland, zoals Italië, om de originele ingrediënten te vinden die nodig zijn voor het gerecht.
Eigen versie van het gerechtTot slot gaan Tobias en Stijn zelf aan de slag. Ze proberen een eigen versie te maken van het gerecht dat ze eerder proefden. Wordt hun creatie goedgekeurd door de chef? Bekende namen als Jeroen Achtien en
Hans van Wolde komen in het programma voorbij. FOMO Chefs is vanaf 19 december te zien bij KRO-NCRV op NPO Start.
Klik hier voor meer informatie over
FOMO Chefs, of bekijk het laatste
TV nieuws