Nieuwsbericht
Filemon Staat Strak - Filemon Wesselink duikt sportschool in

Filemon Wesselink duikt sportschool in

Filemon Staat Strak

28-3-2016

| 783 x bekeken | 0 reacties
7

Tegenwoordig lijkt iedereen obsessief bezig te zijn met sporten en gezond leven. Twintig procent van alle Nederlanders ouder dan vijftien jaar doet aan fitness, jaarlijks gaat dit om ruim 200 miljoen bezoeken aan de sportschool. Filemon Wesselink is gefascineerd door dit gegeven en duikt in de bijzondere wereld van de fitness. Met als doel: net zo'n body creeren als zijn collega's Arie Boomsma en Waldemar Torenstra en uiteindelijk te prijken op de cover van het meest toonaangevende fitnessblad van Nederland, waar Arie en Waldemar allang opgestaan hebben. Filemon Staat Strak is vanaf 3 maart iedere donderdag om 21:00 uur te zien bij BNN op NPO 3!

Filemon merkt al snel dat zijn transformatie niet met zo'n vaart loopt als hij heeft gehoopt. Wat doen anderen bij zo'n tegenslag? De stap naar stimulerende middelen blijkt veel laagdrempeliger dan hij dacht. Om hem hee in de sportschool blijken illegale anabolen als zoete broodjes over de toonbank te gaan. Naar schatting gebruiken zo'n 20.000 mensen anabolen. En dat terwijl de bijwerkingen op lange termijn niet heel erg duidelijk zijn. Om meer inzicht te krijgen in deze nogal schimmige sporterswereld gooit Filemon zijn lichaam in de strijd in de hoop om breder en wijzer te worden.

Hij meldt zich aan als proefpersoon in een grootschalig landelijk onderzoek en gaat intensief trainen, mét anabole steroïden. Wat zal hij ervan merken? Wat zijn de lichamelijke en psychische gevolgen? In dit intensieve traject neemt Filemon zijn eigen levensstijl grondig onder de loep, gooit hij zijn lichaam in de strijd, gebruikt de illegale anabole steroïden en ontdekt hij alle ins en outs van deze cultuur en het mannelijk schoonheidsideaal.

Afleveringen kun je na uitzending terugzien via TVblik!

Klik hier voor meer informatie over Filemon Staat Strak, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws