Nieuwsbericht
Tips voor de ideale studenten laptop - 10-8-2021

10-8-2021

Tips voor de ideale studenten laptop

356 x bekeken | 0 reacties
6
Het nieuwe schooljaar gaat bijna beginnen, dus dit is de perfecte tijd om alle benodigde schoolspullen te gaan kopen. Boeken, pennen en ook een laptop is tegenwoordig onmisbaar. Een goede voorbereiding is het halve werk, welke studentenlaptop is de juiste keuze voor jou?

Waar ga je de laptop voornamelijk voor gebruiken?
Het is natuurlijk belangrijk om vooraf na te denken over de functie van de laptop. Waar gaat de laptop vooral voor gebruikt worden? Er zit namelijk een groot verschil tussen devices die jij bijvoorbeeld alleen gaat gebruiken voor het schrijven van verslagen of wanneer jij ook met zwaardere programma’s zoals Photoshop aan de slag moet.

Voor het lichte werk, zoals werken met de programma’s van Microsoft Office, kan een Chromebook zeker geschikt zijn. Deze werken simpel, zijn relatief goedkoop en werkt ook makkelijk met apps. Surfen op het internet is ook een makkie. Moet de laptop toch bestand zijn tegen het werken met zwaardere programma’s? Overweeg dan een laptop met een Intel Core i5, deze kunnen makkelijker multitasken.

Formaat van de Studentenlaptop
Het formaat van de laptop is ook zeer zeker van belang. Een te grote laptop is niet fijn om mee te nemen naar je studie, daarbij wil je ook geen laptop die te zwaar is. Hiervoor is een laptop van 15 inch en rond de 1,5 kilogram aan te raden.

2-in-1 laptop ideaal voor verschillende doeleinde
Voor de twijfelaars onder ons is er ook nog de laptop en tablet in één. Deze kan je dus gebruiken als laptop, maar wanneer je het toetsenbord los koppelt kan je hem gebruiken als tablet. Handig!

Klik hier voor meer informatie over Tips voor de ideale studenten laptop, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie