Nieuwsbericht
Een frisse plons in jouw eigen zwembad of jacuzzi - 12-6-2022

Een frisse plons in jouw eigen zwembad of jacuzzi

12-6-2022 | 420 x bekeken | 0 reacties
6
Een frisse plons in jouw eigen tuin!
Ook in Nederland kennen wij heerlijk zonnige en warme dagen. Wat is er dan fijner dan een plons te kunnen nemen in jouw eigen zwembad of jacuzzi? Precies, niets is fijner dan dat!

Run op zwembaden en jacuzzi’s
Je kunt ook maar beter goed voorbereid zijn, want wanneer de eerste warme dagen zich aanbieden is er een run op zwembaden en jacuzzi’s. Het is dus handig om hem alvast in huis te halen. Gelukkig heeft Knibble een lekker groot assortiment aan zwemplezier.

Opzetzwembad voor een stevig vast zwembad in de zomer
Ga jij voor een opzetzwembad? Handig! Deze hoef je niet op te blazen met lucht. De wanden van dit soort zwembad zijn stevig en worden ondersteunt met buizen, dit maakt hem lekker sterk. Zorg ervoor dat je hem op een egale ondergrond plaatst en vul hem vervolgens met water.

Opblaasbare zwembaden voor tijdelijke verfrissing tijdens de warmste dagen
Er zijn veel verschillende modellen van opblaasbare zwembaden. Van kleine kinderbadjes, tot grote zwembaden voor meerdere volwassen, rond, vierkant.. Alles is mogelijk! En zij zorgen voor een heerlijke verfrissing tijdens de warmste dagen van het jaar. Even opblazen en genieten.

Opblaasbare jacuzzi, betaalbare luxe voor zwoele avonden
Wanneer jij net wat meer luxe wilt dan is een jacuzzi heerlijk om in jouw eigen tuin te hebben. Tegenwoordig heb je hiervoor ook zeer betaalbare opblaasbare jacuzzi's. Lekker verwarmd water en laat jouw spieren ontspannen dankzij de bubbels. Een lekker drankje erbij en jouw dag kan niet meer stuk!

Bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DNA Onbekend - Marlijn Weerdenburg volgt Dionne Stax op

  Marlijn Weerdenburg volgt Dionne Stax op

  30-6-2022

  Marlijn Weerdenburg volgt Dionne Stax op bij DNA Onbekend. Na de overstap van Dionne naar Omroep MAX zal Marlijn de presentatrice op zich nemen. DNA Onbekend keert begin 2023 terug op tv met een nieuw seizoen. Marlijn…
  Lees verder
 • I Want Your Song - Snelle maakt presentatiedebuut in SBS6-muziekshow

  Snelle maakt presentatiedebuut in SBS6-muziekshow

  30-6-2022

  Acht Nederlandse artiesten gaan bij SBS6 op zoek naar hun nieuwste hit. In de nieuwe muziekshow I Want Your Song pitchen iedere vrijdag vijf songwriters een liedje aan een grote artiest. De artiest kiest aan het einde…
  Lees verder
 • NOS De avondetappe - Dione de Graaff reist met talkshow de Tour achterna

  Dione de Graaff reist met talkshow de Tour achterna

  30-6-2022

  Dione de Graaff reist dit jaar weer de Tour de France achterna met de tafel van haar wielertalkshow De Avondetappe. Iedere avond blikt Dione wisselend vanaf 21:30 of 22:00 uur op NPO 1 met diverse gasten vanaf een…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten