Nieuwsbericht
Deze horloges speelden een prominente rol in films - 15-7-2022

Deze horloges speelden een prominente rol in films

15-7-2022 | 556 x bekeken | 0 reacties
6
Ben jij een horloge- én filmliefhebber? Dan kan jouw geluk waarschijnlijk niet op, want er zijn talloze films waar vaak een mooie klok prominent in beeld wordt gebracht. Misschien is dit zelfs een bron van inspiratie voor jou om weer een nieuw horloge te kunnen aanschaffen. Wil jij weten welke horloges jij kunt spotten op het witte doek? Hieronder zetten we er een aantal voor je op een rij.

1. Back to the Future
In de film ‘Back to the Future’ waar in de tijd kan worden gereisd mag natuurlijk een bijpassend horloge niet ontbreken. Het – in die tijd – futuristische horloge kon zelfs dienen als rekenmachine. Over welk horloge we het hebben? De Casio CA-50. Helaas wordt dit horloge niet meer gemaakt, maar je kunt een vergelijkbaar horloge nog wel scoren. Dat is de CA-53W, die je trouwens ook kunt zien in het tweede en derde deel van Back to the Future. Wil je zelf ook gezien worden met een Casio om de pols? Zoek dan op ‘horloge heren’ en ontdek wel model bij jou past.

2. James Bond-filmserie
Als horlogeliefhebber vertellen we je waarschijnlijk niet iets nieuws, maar in de filmserie van James Bond komt er vaak wel een horloge tevoorschijn. In de allereerste Bond-film genaamd ‘Dr. No’ word je meteen getrakteerd op een Rolex, om precies te zijn de Rolex Submariner. Bovendien kom je dit horloge niet alleen tegen in Dr. No, maar ook in nog zeven andere Bond-films. Toch blijft het niet alleen bij Rolex. Zo draagt James Bond in de film ‘Skyfall’ en ‘Spectre’ een prachtige klok van het merk Omega.

3. Ghostbusters
Een opvallend horloge met een apart design kun je terugzien in de Amerikaanse film ‘Ghostbusters’. We hebben het in dit geval over het horloge genaamd Seiko N516 Voice Note. Een iconisch horloge die door ten minste drie van de vier ghostbusters werd gedragen. We kunnen dus wel zeggen dat dit horloge een prominente rol heeft gespeeld in de film. Wil jij zelf ook een Seiko horloge dragen? Of je nou voor een moderne klok gaat of voor dezelfde retrolook als de spokenjagers, voor ieder is er wel wat wils.

4. Men in Black
Een unieke klok kun je spotten in de film ‘Men in Black’, namelijk de Hamilton Ventura. In tegenstelling tot de meeste horloges heeft dit horloge een klok in de vorm van een driehoek. Opvallend, maar past natuurlijk totaal in het straatje van de outfit van Will Smith als agent. Het leuke van dit horloge is dat deze nog steeds te verkrijgen is.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met excluso.nl

Bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Beste Zangers - Nielson en Roxeanne Hazes in jubileumreeks Beste Zangers

  Nielson en Roxeanne Hazes in jubileumreeks Beste Zangers

  10-8-2022

  Jan Smit presenteert het jubileumseizoen van Beste Zangers. In het vijftiende seizoen reizen Blanks, Claudia de Breij, Ferdi Bolland, Jaap Reesema, Nielson, Roxeanne Hazes en Sarita Lorena af naar het Spaanse Sevilla om…
  Lees verder
 • Dertigers - Dertigers duikt dieper in levens van vrienden in derde seizoen

  Dertigers duikt dieper in levens van vrienden in derde seizoen

  7-8-2022

  De succesvolle soap Dertigers is terug met alweer het derde seizoen. Vanaf 8 augustus is Dertigers te zien op wisselende tijdstippen in de late avond van NPO 3. In Dertigers wordt een hechte vriendengroep gevolgd. Het…
  Lees verder
 • Hoe Gaat Dat Bij Jullie Thuis? - Gezinnen kijken bij elkaar thuis voor opvoedtips

  Gezinnen kijken bij elkaar thuis voor opvoedtips

  7-8-2022

  De vooravond van NPO 1 staat vanaf vanavond in het teken van het opvoeden van kinderen. In het nieuwe EO-programma Hoe gaat dat bij jullie thuis? kijken twee opvoeders met verschillende opvoedstijlen een dag mee bij…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten