Uitzending
Droomhuis Gezocht - Griekenland, Zakynthos

Griekenland, Zakynthos

Droomhuis Gezocht

27-8-2022

| 8092 x bekeken | 0 reacties
6
Toen de Nederlandse Sebastiaan voor zijn werk in AustraliŽ was, ontmoette hij zijn grote liefde uit het Midden-Oosten: Shah Rukh. De 2 besluiten samen te gaan wonen in Amsterdam. Door een goede vriend, die al jaren in Athene woont, komen zij voor het eerst in aanraking met Griekenland. Al snel ontstaat het plan om samen een appartement te kopen op het Griekse eiland Zakynthos.

Zakynthos ligt op ongeveer 3 uur vliegen van Nederland. Het noorden bestaat vooral uit hoge rotspartijen, langs de oostkust en het zuiden zijn veel zandstranden. Het binnenland is een uitgestrekte vlakte met akkers, wijngaarden en grote olijfboomgaarden.

Carrie brengt een bezoekje aan Zakynthos stad, de hoofdstad van het eiland. Ze krijgt een serenade van een Grieks mannenkoor, en ziet hoe je van de vele bloemen op het eiland verse likeur kan maken.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma Droomhuis Gezocht met de titel Griekenland, Zakynthos werd uitgezonden op maandag 28 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie