Uitzending
Droomhuis Gezocht - Duitsland

Duitsland

Droomhuis Gezocht

22-8-2019

| 619 x bekeken | 0 reacties
7
Rob en Sabine dromen van een huis in de Duitse Eifel. Dit gebied kenmerkt zich door veel groen, glooiende heuvels en eindeloze wandelpaden. Als je vanuit Zuid-Limburg de grens oversteekt naar Duitsland rij je direct de Eifel in. Je bent er in een paar uur. Voor Rob en Sabine dé ideale plek om in de weekenden naartoe te rijden zodat ze even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Carrie ten Napel gaat naar de ‘groene hel’, een van de beroemdste race-circuits ter wereld: De Nuhrburgring. Ze waagt zich in een van de snelste auto’s van het circuit. Daarnaast brengt ze een bezoek aan de hoofdstad van de Eifel: Monschau, waar het familiebedrijf van Ruth Breuer jarenlang de mosterd volgens het familierecept maakt. En ze verwondert zich in Nationaal Park Eifel. Middenin het natuurpark van zo’n 110 vierkante kilometer ligt Vogelsang.

Dit is een herhaling van 15 november 2018.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Carrie ten Napel. Deze uitzending van het programma Droomhuis Gezocht met de titel Duitsland werd uitgezonden op donderdag 22 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie