Nieuwsbericht
Dragons Den - Jort Kelder maakt vanavond comeback bij Dragons’ Den

Jort Kelder maakt vanavond comeback bij Dragons’ Den

Dragons Den

4-3-2021

| 1245 x bekeken | 0 reacties
6


De Nederlandse revival van Dragons’ Den begint vanavond aan zijn tweede seizoen. De wereldwijde tv-hit werd vorig jaar door Omroep WNL nieuw leven ingeblazen. Na het grote succes van het eerste seizoen op de zondagavond van NPO 1, keert het programma vanavond weer terug op televisie.

Jort Kelder neemt dit seizoen het presentatiestokje over van Sander Schimmelpenninck. Dragons’ Den is niet nieuw voor Jort. In 2007 en 2008 presenteerde hij het programma ook al. “Ik zag er een beetje tegenop, want ik vond het een jaar of twaalf geleden saai”, onthulde Jort in RTL Boulevard.

In Dragons’ Den krijgen ondernemers de kans om hun bedrijf te pitchen aan vijf succesvolle zakenmensen, die bereid zijn tot financiële steun. Het panel bestaat weer uit Pieter Schoen, Shawn Harris, Won Yip, Michel Perridon en Nikkie Plessen, samen goed voor meer dan een miljard euro.

Klik hier voor meer informatie over Dragons Den, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Jort Kelder maakt vanavond comeback bij Dragons’ Den

  Jort Kelder maakt vanavond comeback bij Dragons’ Den

  4-3-2021

  De Nederlandse revival van Dragons’ Den begint vanavond aan zijn tweede seizoen. De wereldwijde tv-hit werd vorig jaar door Omroep WNL nieuw leven ingeblazen. Na het grote succes van het eerste seizoen op de zondagavond…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten