Problemen met het bekijken van NOS Olympische Spelen - NOS Olympische Spelen Sotsji Schaatsen Live

Ondervindt je problemen met het bekijken van de uitzending NOS Olympische Spelen - NOS Olympische Spelen Sotsji Schaatsen Live?
Dat vernemen wij graag! Maak een keuze uit onderstaande vier problemen, zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen verhelpen.


 1. Deze uitzending hapert, is traag of valt weg
  Laadt deze uitzending wel in, maar functioneert deze uitzending niet naar behoren, klik hier
 2. Deze uitzending doet het helemaal niet
  Laadt deze uitzending in zijn geheel niet in, klik hier
 3. Problemen met de betaling van deze uitzending
  Ondervindt je problemen met de betaling, neem dan contact op met npo, klik hier
 4. Er ontbreken uitzendingen
  Ontbreekt er een bepaalde uitzending bij NOS Olympische Spelen? klik hierDeze uitzending hapert, is traag of valt weg

Wanneer de uitzending wel inlaadt maar hapert, traag is of wegvalt, dan kan dat de volgende oorzaken hebben:

 • Soms moet de uitzending eerst nog even inladen, dit kan enkele seconden duren, daarna kun je de uitzending gewoon alsnog goed kijken.
 • Het kan zijn dat er eerst een commercial wordt vertoond, in sommige gevallen worden er eerst zelfs twee commercials getoond, pas hierna zal de uitzending worden vertoond.
 • Het kan ook zijn dat je niet over de juiste player beschikt of dat deze player niet meer up to date is. Op de desktop en laptop raden we je aan om de flash player te gebruiken, alle uitzendingen zijn met deze player te bekijken. Indien je TVblik gebruikt op jouw mobiel of op een tablet dan dient deze te beschikken over een goede HTML5 player om de uitzendingen goed te kunnen bekijken.
 • Een andere oorzaak zou kunnen zijn dat er iets mis is met jouw internetverbinding. Indien een uitzending wel inlaadt en je hiervan wel een klein gedeelte kunt terugzien maar de uitzending vervolgens hapert, is er in de meeste gevallen sprake van problemen met de internetverbinding.
 • Klik hier om terug naar de uitzending te gaan.


  Er ontbreken uitzendingen

  Ontbreekt er een bepaalde uitzending bij NOS Olympische Spelen? Wij vernemen graag om welke uitzending dit gaat. Onze redactie zal dan kijken of de desbetreffende uitzending alsnog kan worden toegevoegd.


  Klik hier om een uitzending toe te voegen


  NOS Olympische Spelen
  - - dd-mm-yyyy  Terug