Uitzending
Dichtbij Nederland - 10-2-2009

10-2-2009

Dichtbij Nederland

1121 x bekeken | 0 reacties
6
Opnieuw aandacht voor het noodweer in Marokko en de gebrekkige hulpverlening aan de slachtoffers. Jalal Bouzamour en Suzanne Blonk zijn overgevlogen naar Marokko om verslag te doen van deze ramp.

Verder aandacht voor Nederlandse Turken die hun droom verwezenlijken om in Istanbul te gaan wonen. Ze duiken in de drukke, hectische stad en genieten van de chaos, het onvoorspelbare. Sommigen zetten zelfs hun eigen bedrijf op. Maar voor allemaal geldt dat ook Nederland in hun bloed zit. Portret van Hülya en Sezer Arslan, die twee jaar geleden verhuisden naar Istanbul en daar Sezers call center oprichtten.

Weekserie over de Liefde: de liefde tussen Hanneke en Bert. De ware liefde vinden is voor bijna iedereen het belangrijkste doel in zijn leven. Maar wanneer je een psychiatrische stoornis hebt, wordt het er niet gemakkelijker op. Toch is het meer dan gelukt bij Bert en Hanneke. Hij zwaar depressief, zij een persoonlijkheidsstoornis... en samen dolgelukkig. Presentatie: Carrie ten Napel en Simone Weimans.

Deze uitzending van het programma Dichtbij Nederland is uitgezonden op dinsdag 10 februari door de NPS. De presentatie was in handen van Simone Weimans en Carrie ten Napel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie