Nieuwsbericht
De wereld rond in 6 stappen - BN'ers vs. internationale bekendheden

BN'ers vs. internationale bekendheden

De wereld rond in 6 stappen

20-3-2016

| 1548 x bekeken | 0 reacties
8

Volgens de theorie van six degrees of seperation is iedereen op de wereld met elkaar verbonden in maximaal zes stappen. Via zes eigen connecties en wellicht vrienden van vrienden ben je gelinkt aan beroemdheden als Doutzen Kroes of president Barack Obama. In het nieuwe Net5-programma De wereld rond in 6 stappen gaat iedere week een ander bekend duo de uitdaging aan om te kijken of er een connectie bestaat tussen een willekeurig persoon ergens op een afgelegen plek op de wereld en een vooraf gekozen bekendheid met internationale allure. De eerste vijf duo’s zijn bekend en bestaan uit Ryanne van Dorst en Zarayda Groenhart, Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber, Arjen Lubach en Tex de Wit, Bridget Maasland en Patty Brard en Tatum Dagelet en Jennifer de Jong. Vanaf zondag 1 mei om 20.30 uur gaan zij de uitdaging aan bij Net5.

In De wereld rond in 6 stappen worden elke aflevering twee bekende Nederlanders gedropt op een afgelegen plek ergens op onze planeet. Hier krijgen ze een videoboodschap te zien van een internationale bekendheid die hen uitdaagt om hem of haar op te sporen via slechts zes personen, onder enorme tijdsdruk. Elk duo reist door verschillende tijdszones en met verschillende vormen van transport om hun avontuurlijke missie te laten slagen binnen een week.

Zo moeten rock chick Ryanne van Dorst (Elle Bandita) en presentatrice Zarayda Groenhart van een verlaten rijstveld in Thailand bij de beroemde Sharon Osbourne in Beverly Hills uit zien te komen. En acteurs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber krijgen de opdracht om vanaf de woeste savanne in Kenia op zoek te gaan naar ex-Baywatch actrice en sekssymbool Pamela Anderson in Los Angeles. Zal het ze lukken om de theorie te bewijzen?

Je kunt De wereld rond in 6 stappen direct na uitzending terugkijken via TVblik!

Klik hier voor meer informatie over De wereld rond in 6 stappen, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws