Uitzending
De Vooravond - 9-9-2020

9-9-2020

De Vooravond

209 x bekeken | 0 reacties
6
Brexit is back. Na maanden van stilte zijn de onderhandelingen hervat. Oud-politicus Jeroen Dijsselbloem legt ons uit wat de invloed is van het nieuwe wetsvoorstel dat de Britse regering vandaag heeft gepresenteerd. Is dit een bom onder de Brexit? * De realityshow Keeping up with the Kardashians stopt na komend seizoen. Na veertien jaar, twintig seizoenen en honderden afleveringen is het genoeg, meldt Kim Kardashian op Instagram. Influencer en ondernemer Anna Nooshin en journalist Haroon Ali komen praten over het fenomeen Kardashians. * Nederland staat bekend om de handelsgeest, maar dat we eeuwenlang ook een drugskartel runden weet bijna niemand. We duiken de geschiedenisboeken in met onze drie leraren: Marike Barendse, Tim Jacobs en Lucelle Comvalius. * Typhoon en Paskal Jakobsen van BLF zijn samen de studio ingedoken en presenteren hun gezamenlijke single Walnootboom.

In deze uitzending van De Vooravond waren Anna Nooshin, Jeroen Dijsselbloem en Paskal Jacobsen te gast. De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op woensdag 9 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee