Uitzending
De Vooravond - 7-9-2020

7-9-2020

De Vooravond

246 x bekeken | 0 reacties
6
De eerste Nederlandse voetbalclub ooit die de wereldbeker wint: Feyenoord. Op 9 september 1970 verslaan de Rotterdammers het Argentijnse Estudiantes de la Plata met 1-0 en worden wereldkampioen. Maker van dat legendarische doelpunt: Joop van Daele. Hij schuift aan met Michel van Egmond. * Robert ten Brink presenteerde 25 jaar geleden, dus jaren voor het befaamde RuPaul's Drag Race, De Travestie Show op tv. Destijds controversieel en baanbrekend. Leon Klaassen Bos deed mee aan het programma. * Sahil Amar Assa maakt ons land steeds een beetje beter met zijn programma Make Holland Great Again. In het nieuwe seizoen pakt hij onder meer laaggeletterdheid aan. * Muziek: Davina Michelle.

In deze uitzending van De Vooravond waren Davina Michelle, Joop van Daele, Robert ten Brink en Sahil Amar Assa te gast. De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op maandag 7 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee