Uitzending
De Vooravond - 4-9-2020

4-9-2020

De Vooravond

550 x bekeken | 0 reacties
6
Topturnster Lieke Wevers was deze week eindelijk weer terug op de turnmat, na een roerige periode. Haar vader en coach Vincent Wevers werd beschuldigd van fysieke en mentale mishandeling van turnsters. * Na presentatrice, zangeres en dressuurruiter voegt Britt Dekker nu nog een beroep toe aan haar cv: quizmaster. * Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg vertelt ons hoe je een typisch Nederlandse vooravond vastlegt. * De grootste hit van Stef Bos, Papa, is alweer dertig jaar oud. Voor ons reden om dit seizoen geregeld gesprekken te voeren met vaders en zonen, vaders en dochters en wellicht ook moeders en dochters. We trappen af met comedian Martijn Koning en zijn vader Bram. * Stef Bos zelf mag natuurlijk niet ontbreken, hij sluit af met een speciale uitvoering van Papa.

In deze uitzending van De Vooravond waren Britt Dekker, Martijn Koning en Stef Bos te gast. De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op vrijdag 4 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee